Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Μπορούμε και Αξίζουμε το Καλύτερο!!!

Θέλουμε ένα Δήμο που να μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στην Ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Θέλουμε δύο πόλεις να ενωθούν κοινωνικά και πολιτισμικά με μόνο σκοπό την πρωτοπορία, την δημιουργία, την ανάπτυξη, την βελτίωση της ποιότητας ζωής, να κάνουμε τα Σπάτα και την Αρτέμιδα, την Αρτέμιδα και τα Σπάτα προπύργιο της πράσινης ανάπτυξης, του ολοκληρωμένου παραγωγικού ιστού.

Θέλουμε ένα Δήμο που με γνώμονα την δημιουργικότητα να πρωτοπορήσει στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Θέλουμε ως Συνδυασμός «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» να ολοκληρώσουμε τις απαραίτητες υποδομές που θα συμβάλλουν στην Ανάπτυξη του νέου Δήμου. Υποδομές όπως:

 ανακατασκευή και ολοκλήρωση κεντρικών δρόμων-Αρτηριών, δημιουργία Κ.Ε.Λ. Σύστημα Βιολογικού καθαρισμού χωρίς να επιβαρύνει την οικολογική ισορροπία των δύο πόλεων, καταργώντας τους βόθρους που επιβαρύνουν το περιβάλλον και την τσέπη των Δημοτών μας.

Είναι γεγονός πως μέσα σ' αυτές τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας, η νέα δημοτική αρχή καλείται να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, ώστε ο νέος Δήμος να αναγεννηθεί. Να γίνει μια πόλη ανθρώπινη και φιλόξενη, με σχολεία σύγχρονα και επαρκή ώστε να στεγάσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των παιδιών μας. Ένας Δήμος σύγχρονος με χώρους στάθμευσης, με ενισχυμένη την τοπική αγορά.

Στόχος μας η ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής, για όλες τις ευαίσθητες ομάδες των πολιτών, για όλες τις ηλικίες. Σύγχρονα κέντρα όπως παιδικά κέντρα, βρεφονηπιακοί σταθμοί, Λέσχες Φιλίας (ΚΑΠΗ), κέντρα ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης και εθελοντικής προσφοράς με στόχο την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και την καλλιέργεια των ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων για:

- Παιδιά σχολικής ηλικίας

- Άτομα με αναπηρίες

- Νέους

- Συνταξιούχους

- Εργαζόμενους

Ως σήμα κατατεθέν της προσπάθειά μας του Συνδυασμού μας «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» είναι η συστράτευση όλων των δημιουργικών και παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας. Με όρεξη για δουλειά καλούμε να ενισχύσουν το συνδυασμό μας δυνάμεις που δημιουργούν γέφυρες ανάμεσα σε ότι αποτελεσματικό και δημιουργικό έχει να επιδείξει η περιοχή μας, στη διαδρομή του χρόνου και σε ότι ελπιδοφόρο υπάρχει για το αύριο. Καλούμε όλους εσάς να στηρίξετε τον Συνδυασμό μας και τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Κασίμη. Μπορούμε και Αξίζουμε το Καλύτερο!!!! Ξεκινάμε την πορεία για τη συγκρότηση μίας μεγάλης κοινωνικής και πολιτικής συμμαχίας με σίγουρο αύριο για τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου